Days Riga 3* Riga | Cazare la Days Riga 3* Riga

Days Riga 3*, Riga

Days Riga 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Days Riga 3*
Oraşul este situat pe strada principală din cartierul de afaceri din Riga, la doar 10 minute cu transportul public din cartierul istoric din Riga. Free Wi-Fi este disponibil.

Days Hotel Riga VEF oferă camere moderne cu TV prin satelit, un minibar, un birou de lucru, şi o baie cu uscător de păr.

Un mic dejun tip bufet bogat este servit în restaurant Sunny (până la 11 am la sfârşit de săptămână). Bufet prânz de afaceri este disponibil 12 - 17 de luni până vineri. Oaspeţii de la Days Hotel primi un discount de 10% în restaurant. Sunny Melody Gazdele bar spectacole în direct în zilele de vineri si sambata.

O staţie de transport public (tramvai, autobuz, troleibuz şi autobuz) este de doar 55 de metri de la Riga Days Hotel. 2 centre comerciale mari (Domina şi Alpha), precum şi bănci, restaurante şi baruri, sunt în apropiere. Aeroportul servicii navetă şi tururi ghidate sunt disponibile la cerere.

parcare privată gratuită este disponibilă. Pentru o taxă suplimentară, Days Hotel VEF oferă, de asemenea, un garaj subteran de parcare păzită.

Camere de hotel: 139.

Recomanda acest hotel:  


 Days Riga

 Days Riga
 Days Riga
 Days Riga
 Days Riga
 Days Riga
 Days Riga