Ponchielli 4* Riccione | Cazare la Ponchielli 4* Riccione

Ponchielli 4*, Riccione

Ponchielli 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ponchielli 4*
Cladire foarte nou inaugurat în primăvara anului 2011. Situat în poziţie centrală, dar paşnică în Ponchielli Street, aproape de promenada Viale Dante şi 500 MT. de la promenada de Viale Ceccarini departe. Plaja, la numai 80 mt.

APARTAMENTE: design confortabil mobilat, luminos si elegant. Ideal pentru clienţii care doresc să-şi petreacă vacanţa într-un loc rafinat. Ele oferă TV, masina de spalat, masina de spalat vase, aer conditionat (cu taxă), cuptor cu microunde, uscător de păr, videofon, seif, 2 bai, gradina mare privata sau balcoane mari (uneori cu vedere la mare). La cerere este posibil să apartamente vedere la mare carte de euro (plus taxa de 100 pe săptămână).

De tip B: 3-apartament cu o cameră. Cameră dublă, cameră single cu un pat, sala de mese cu chicinetă şi canapea extensibilă, 2 băi cu cabină de duş, balcon mare sau grădină mare privată. Servicii Room: Trilo: controlate centralizat de aer conditionat, Uscator de par, colţ de bucătărie, Seif în cameră, duş, camere izolate fonic, TV color. La cererea de plată: aer condiţionat controlat individual

Recomanda acest hotel:  


 Ponchielli

 Ponchielli
 Ponchielli
 Ponchielli