Achousa 3* Insula Rhodos | Cazare la Achousa 3* Insula Rhodos

Achousa 3*, Insula Rhodos

Achousa 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Achousa 3*
Localizare: Hotelul Achousa se afla la marginea statiunii Faliraki, la 1000 m fata de plaja. Orasul Rhodos se afla la o distanta de 11 km, iar centrul statiunii Faliraki la 1 km. Statia de autobuz se afla la 300 m distanta de hotel. Există baruri, restaurante şi magazine la doar 10 minute de mers pe jos de hotel.

Facilitati hotel: piscina, bar la piscina, wi-fi, schimb valutar, fax, inchiriere biciclete si masini. Personalul de la recepţia cu program nonstop poate aranja servicii de închiriere auto. Barul serveşte cocktailuri şi îngheţată, iar barul de lângă piscină oferă gustări, printre care salate şi omlete, precum şi mese complete pe tot parcursul zilei. În zona piscinei se organizează un grătar în fiecare săptămână. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Dotari camere: Fiecare studio al hotelului Achousa are balcon sau terasa, chicineta, frigider, baie cu cada sau dus. Seifurile se afla la receptie si se percepe o taxa/ saptamana. Pentru aer coditionat in camera se achita un supliment (direct la hotel).

Plaja: Cea mai apropiata plaja de hotelul Achousa este plaja cu nisip din Faliraki. Aceasta este plaja publica, iar umbrelele si sezlongurile se platesc.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Piscina
Seif

Recomanda acest hotel:  


 Achousa

 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa
 Achousa

Date de contact
Achousa 3* Insula Rhodos
Adresa: Rhodes-Lindos Avenue, Faliraki Area, Faliraki, 85100, Grecia