Bay Gardens Beach Resort & Spa 4* Reduit Beach | Cazare la Bay Gardens Beach Resort & Spa 4* Reduit Beach

Bay Gardens Beach Resort & Spa 4*, Reduit Beach

Bay Gardens Beach Resort & Spa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bay Gardens Beach Resort & Spa 4*
Acest complex este amplasat într-o zonă excelentă din Golful Rodney și are o arhitectură în stil colonial, precum și acces direct la plaja pitorească Reduit. Oferă camere cu balcon cu vedere la grădina amenajată de lângă piscină.

Complexul Bay Gardens Beach are o piscină tip lagună în formă de petală, cu o insulă cu cadă cu hidromasaj. De asemenea, oaspeții pot rezerva o ședință de masaj pe malul mării, oferită de centrul spa La Mer.

Camerele dotate cu aer condiţionat ale acestui complex de lux includ elemente caraibiene tradiţionale precum ventilatoare de tavan şi verande din lemn. Toate sunt prevăzute cu TV prin cablu şi DVD player. În camere și în zonele publice se oferă acces gratuit la internet WiFi .

Opțiunile de luat masa includ restaurantul fuzional Trios Caribbean și restaurantul Hi Tide situat pe malul mării, care oferă un meniu pe tot parcursul zilei. Există și 3 baruri diferite, care oferă băuturi.

Complexul Bay Gardens Beach are un birou de turism, iar activitățile disponibile la fața locului includ o sală de fitness și diverse sporturi acvatice pe plajă. Copiii au la dispoziție un teren de joacă și o sală de jocuri, iar la cerere se pot organiza servicii de babysitting.

Bay Gardens se află la doar 8 km de aeroportul Georges FL Charles și oferă parcare gratuită. Este lângă mai multe restaurante, fiind situat la mică distanță de mers pe jos de cazinoul Treasure Bay, singurul cazinou de pe insulă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina

Recomanda acest hotel:  


 Bay Gardens Beach Resort & Spa

 Bay Gardens Beach Resort & Spa
 Bay Gardens Beach Resort & Spa
 Bay Gardens Beach Resort & Spa

Date de contact
Bay Gardens Beach Resort & Spa 4* Reduit Beach
Adresa: Reduit Beach, Rodney Bay Village Box 1892, Castreies, Gros Islet, Sfânta Lucia