Rock & Red 4* Rasnov | Cazare la Rock & Red 4* Rasnov

Rock & Red 4*, Rasnov

Rock & Red 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rock & Red 4*
PENSIUNEA Rock & Red **** este situata in partea veche a orasului Rasnov, pe strada I. L. Caragiale nr. 165, la 200 m de intersectia Paraul Rece-Rasnov-Bran, la 500m de Cetatea Rasnov, 8 km de Poiana Brasov si 12 km de Castelul Bran. Cladirea pensiunii, datand din 1860 cu o arhitectura specifica zonei a fost restaurata si adusa la standardul de utilizare al anului 2007.

Pensiunea pune la dispozitia turistilor: sala de mese (sau SALA DE CONFERINTE la cerere) de 60 de locuri – pentru grupuri, crama-pub finisat piatra cu mese si banci in stil rustic, de 40 de locuri – pentru grupuri, terasa in aer liber, acoperita, de 20 de locuri, cu gratar si rotisor.

Pentru copii, exista un loc de joaca, plin cu jucarii si cateva aparate de sport pentru adulti

Fiecare CAMERA DUBLA de tip GARSONIERA, fiecare APARTAMENT si GARSONIERA au BAIE proprie cu dus BUCATARIE PROPRIE de tip american (complet utilata cu cafetiera, plita electrica, prajitor de paine, cuptor cu microunde, frigider, masa si scaune, tacamuri, vesela, pahare, oale de inox, tigaie, ustensile de bucatarie), incluzand TV - cablu, DVD sau Video- player si INTERNET wireless.

Recomanda acest hotel:  


 Rock & Red

 Rock & Red
 Rock & Red
 Rock & Red

Date de contact
Rock & Red 4* Rasnov
Telefon: 0341 420 150
Fax: 0730 078 844