Rixos Bab Al Bahr 5* Ras Al Khaimah | Cazare la Rixos Bab Al Bahr 5* Ras Al Khaimah

Rixos Bab Al Bahr 5*, Ras Al Khaimah

Rixos Bab Al Bahr 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rixos Bab Al Bahr 5*
Rixos Bab Al Bahr se află în orașul Ras Al Khaimah și pune la dispoziție 14 restaurante, care oferă mâncare și băutură nelimitată, împreună cu program de divertisment zilnic. Complexul este situat pe plajele curate ale insulei artificiale Al Marjan.

Toate camerele și suitele oferă TV cu ecran plat, minibar și ceainic electric. Unele suite au balcon cu vedere frumoasă la mare.

Rixos Bab Al Bahr oferă 1 restaurant bufet cu mâncăruri internaționale, 6 restaurante à la carte, 6 baruri și lounge-uri și 1 club de noapte. Oaspeții au la dispoziție și room-service.

Oaspeții pot face baie în piscina în aer liber, apoi se pot relaxa la soare pe plaja complexului. Pentru un antrenament energizant, oaspeții au la dispoziție un centru de fitness dotat complet. Complexul are, de asemenea, un centru spa, un club pentru copii și unul pentru adolescenți.

Centrul orașului Ras Al Khaimah este situat la 25 de minute de mers cu mașina de Rixos Bab Al Bahr, iar Aeroportul Internațional Dubai la 60 de minute de mers cu mașina. Proprietate oferă parcare privată gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 Rixos Bab Al Bahr

 Rixos Bab Al Bahr
 Rixos Bab Al Bahr
 Rixos Bab Al Bahr
 Rixos Bab Al Bahr
 Rixos Bab Al Bahr
 Rixos Bab Al Bahr

Date de contact
Rixos Bab Al Bahr 5* Ras Al Khaimah
Adresa: Marjan Island, 14744 Ras al Khaimah, Emiratele Arabe Unite