Al Hamra Fort & Beach Resort 5* Ras Al Khaimah | Cazare la Al Hamra Fort & Beach Resort 5* Ras Al Khaimah

Al Hamra Fort & Beach Resort 5*, Ras Al Khaimah

Al Hamra Fort & Beach Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Al Hamra Fort & Beach Resort 5*
Asezat intre munti, pe de o parte, si oceanul albastru pe cealalta parte, Al Hamra Fort Hotel & Beach Resort este unul dintre cele mai romantice locuri din Emiratele Arabe.
De la peisajul de o frumusete incredibila, pana la serviciile si confortul oferit la standarde extrem de ridicate, totul contribuie la o vacanta absolut de neuitat.
Complexul este construit in stil traditional arab, inconjurat de intinse gradini verzi, plaja lata si laguna albastra. Este situat la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul International din Dubai.

Dotari camere: TV, seif, telefon international, acces Internet, mini bar, televiziune prin satelit, aer conditionat, bai spatioase, uscator de par, balcon, facilitati de preparare cafea/ceai.

Facilitati hotel: business center, parcare, restaurante, duty free propriu, sala fitness, jacuzzi, sauna, piscina, masaj, terenuri de tenis, teren de golf, plaja privata, heliport, salon infrumusetare.

Transfer gratuit catre principalele zone comerciale din Dubai si Ras Al Khaimah. Gratuitate pentru practicarea sporturilor de apa fara motor.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
Teren De Golf
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Al Hamra Fort & Beach Resort

 Al Hamra Fort & Beach Resort
 Al Hamra Fort & Beach Resort
 Al Hamra Fort & Beach Resort
 Al Hamra Fort & Beach Resort
 Al Hamra Fort & Beach Resort