Pensiunea Valea Mariei 4* Ranca | Cazare la Pensiunea Valea Mariei 4* Ranca

Pensiunea Valea Mariei 4*, Ranca

Pensiunea Valea Mariei 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Valea Mariei 4*
Pensiunea Valea Mariei se afla la intrarea in statiunea Ranca, langa o superba padure de brazi si la circa un km departare de aglomeratia din centrul statiunii;

Astfel noi va oferim cea mai buna optiune de cazare Ranca prin confortul intalnit in camerele spatioase (23mp - 28 mp) cu mobilier din lemn masiv, cu un design foarte atragator, paturi solide pe care va asteapta asternuturile din bumbac satinat.

In camere pe langa mobilierul din lemn masiv va puteti bucura in plus de fotolii si canapele extensibile, iar pe terase de bancute de 2 locuri cu masuta si air-chair tip hamac. Toate camerele sunt orientate spre sud-vest, fiind luminate in cea mai mare parte a zilei si oferind turistului o vedere spre un peisaj montan de vis. Fiecare camera dispune de imensele terase (10 mp), de asemenea orientate spre peisajele superbe ale Muntilor Parang.

Aceste peisaje le puteti admira si de aproape cu ajutorul unui telescop spatial cu zoom foarte mare; acest telescop poate fi folosit cu succes si in timpul noptii pentru observatii astronomice;

Cele 10 camere mai dispun de: televiziune satelit + televizoare LED SMART Android cu diagonala de 102 cm, internet wireless gratuit, amplificatoar 3G+ pentru reteaua Orange si Vodafone, baie proprie, uscator de par, apa calda permanent.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Valea Mariei

 Pensiunea Valea Mariei
 Pensiunea Valea Mariei
 Pensiunea Valea Mariei
 Pensiunea Valea Mariei
 Pensiunea Valea Mariei