NT 4* Ranca | Cazare la NT 4* Ranca

NT 4*, Ranca

NT 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii NT 4*
Statiunea Ranca este situata la altitudinea de 1600 m, fiind in plina dezvoltare, partiile de schi fiind amplasate pe Muntele Cornesu,avand diferite grade de dificultate. Zapada abundenta de pe parcursul anului, precum si frumusetile naturala ale locului au facut din aceasta statiune un important punct de reper al turismului regional.

Statiunea Ranca (altitudine 1650 m) situata pe versantul sudic al Muntilor Parang dispune de un potential turistic si sportiv deosebit fiind considerata centrul drumetiilor din Parang : drumetii montane , recreere si odihna , practicarea sporturilor de iarna din luna septembrie si pana in luna mai .

La Ranca se gasesc doua partii. Una de nivel mediu si una pentru incepatori, aceasta din urma fiind dotata si cu instalatie de nocturna. Privelistea, absolut magnifica, zapada multa si aerul de munte reprezinta o atractie pentru schiori, care in fiecare week-end iau cu asalt localitatea gorjeana.

HOTEL ‘NT‘ 4* situat in statiunea Ranca, la 1700m altitudine, pune la dispozitie un ambient placut, cu camere unicat in Romania ( 6 ml perete exterior din sticla ), 35 de camere duble cu pat matrimonial, doua sali de conferinta, restaurant 120 locuri cu preparate culinare din bucatarie romaneasca si internationala pe acordurile Formatiei NT.

Partie de ski cu nocturna situata la 600m de hotel.

Facilitati hotel
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:  


 NT

 NT
 NT
 NT
 NT
 NT
 NT

Date de contact
NT 4* Ranca
Telefon: 0744.31.83.82
Fax: 021.326.10.51