Posada 2* Ramnicu Valcea | Cazare la Posada 2* Ramnicu Valcea

Posada 2*, Ramnicu Valcea

Posada 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Posada 2*
Complexul este situat pe strada Posada nr 33 , in cartierul Troianu al orasului Ramnicu Valcea.

Complexul este uşor accesibil, oferind oaspeţilor atmosfera caldă şi reconfortantă pentru un excelent sejur, dar şi spaţiul optim pentru organizarea evenimentelor speciale din viata d-voastra.

Complex Posada Aqua Center va pune la dispozitie 18 unitati de cazare in regim hotelier , 2 sali restaurant si evenimente (80/ 500 locuri) ,terasa lounge , baza de agrement cu 3 piscine si peste 600 de locuri pe plaja.

Printr-o îmbinare armonioasă a elementelor clasice cu cele moderne, complexul asigură astfel o şedere relaxanta fiind o soluţie ideală pentru ieşirea din agitaţia şi rutina cotidiană.
Clienţii noştri vor descoperi existenţa unor servicii diversificate şi a unui personal atent la necesităţile fiecăruia.
Echipa profesionistă a hotelului, facilităţile oferite pentru evenimentele speciale, peisajul şi ambianţa deosebită, transformă Complexul în principalul loc de atracţie pentru turism sau relaxare a oaspetilor din tara si din oras.

Dotari camere: televizor, cablu tv, linie telefonica nationala si internationala, acces in camera cu cartela magnetica, acces internet cablu/WI-FI .
Dotari Complex Posada Aqua Center : restaurant , terasa, sala de evenimente , sala de conferinta , piscina exterioara apa dulce si apa sarata, piscina copii, bar , parcare interioara pazita.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Posada

 Posada
 Posada
 Posada
 Posada

Date de contact
Posada 2* Ramnicu Valcea
Adresa: Strada Posada nr 33, Ramnicu Valcea.