Class 3* Ramnicu Valcea | Cazare la Class 3* Ramnicu Valcea

Class 3*, Ramnicu Valcea

Class 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Class 3*
Complexul turistic CLASS este situat pe Valea Oltului, in localitatea Brezoi - judetul Valcea pe Drumul National 7 ce leaga orasul Ramnicul Valcea de Sibiu si de statiunea Voineasa si se intinde pe o suprafata de 3000 de metri patrati avand o deschidere la sosea de 200m.

Motel Class este asezat in inima Masivului Cozia la confluenta raului Lotru cu raul Olt, dand impresia de a se afla intr-o fortareata muntoasa.

Motelul Class ofera servicii de cazare la standarde europene si conditiile cele mai bune: curatenie impecabila, siguranta si confort. Motelul Class dispune de 46 locuri de cazare, camerele fiind dotate cu baie cu proprie, TV, televiziune prin cablu.

Restaurantul Motel Class va întâmpina cu doua saloane de mese - unul international si unul rustic cu vedere la zona muntoasa si un bar de zi.

Restaurantul motelului Class se mandreste cu mititeii precum cei de la Dedulesti, pastravul proaspat de la crescatoriile de pastrav de pe râul Lotru, buretii de fag (in sezon), papanasii excelenti si cel mai bun tiramisu de pe Valea Oltului.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Class

 Class
 Class
 Class
 Class
 Class

Date de contact
Class 3* Ramnicu Valcea
Adresa: Drumul National 7, la 28 km de Ramnicul Valcea si 61 km de Sibiu.
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie