Maria 3* Ramnicu Valcea | Cazare la Maria 3* Ramnicu Valcea

Maria 3*, Ramnicu Valcea

Maria 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Maria 3*
Hotelul Maria, inaugurat in decembrie 2004 asigura dotari si servicii de calitate pentru toti turistii si oamenii de afaceri ce doresc o ambianta placuta in Ramnicu Valcea.
Amplasat intr-o zona linistita a centrului orasului hotelul dispune de 25 de camere, 2 apartamente, lift, bar, restaurant si sala de conferinte.

Restaurantul, cu o capacitate de 80 - 120 de locuri, cu o gama foarte larga de preparate culinare, este locul ideal pentru organizarea de dineuri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive, cocktail-uri.

Hotelul are 27 de camere moderne ce includ 2 apartamente (fiecare apartament include un living, doua dormitoare si o baie), 13 camere duble (pat matrimonal), 8 camere twin, o camera de familie (un pat matrimonial plus un pat simplu), 3 camere cu pat simplu (pentru o persoana).

Toate camerele si apartamentele hotelului sunt echipate cu cartele magnetice pentru acces; aer conditionat; cablu TV; telefon direct; acces gratuit la internet de mare viteza; uscator de par; minibar; cada/dus.

Alte facilitati: acces internet, aer conditionat, lift, sala de conferinte, parcare interioara pazita, room service, bar.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Maria

 Maria
 Maria
 Maria
 Maria
 Maria

Date de contact
Maria 3* Ramnicu Valcea
Adresa: Str. Antim Ivireanul, nr. 48,Ramnicu Valcea, Valcea, Romania
Telefon: 031/807.76.35
Fax: 0720.673.682