Reethi Faru Resort 5* Raa Atoll | Cazare la Reethi Faru Resort 5* Raa Atoll

Reethi Faru Resort 5*, Raa Atoll

Reethi Faru Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Reethi Faru Resort 5*
Reethi Faru Resort este un complex nou, situat în atolul Raa, la nord-vest de Male, pe insula mică Filaidhoo, care are propriul recif frumos, la doar 80 de metri de țărm. De la aeroportul internațional se poate ajunge la Reethi Faru Resort cu un zbor pitoresc de 45 de minute cu hidroavionul sau un zbor intern de 20 de minute spre Dharavandhoo, urmat de o călătorie cu barca cu motor de 40 de minute până la complex.

Oaspeții se pot relaxa în una dintre cele 150 de vile luxoase în stilul tradițional al insulelor Maldive, dotate cu o cadă cu hidromasaj, amplasate în grădinile tropicale, pe plajă sau pe piloni, deasupra apei turcoaz. Centrul de scufundări al complexului este prevăzut cu echipamentul necesar pentru a prezenta cea mai surprinzătoare viață subacvatică și pentru ca oaspeții să poată descoperi misterele Oceanului Indian și ale recifului viu. Aceștia se pot relaxa în centrul de wellness și spa revigorant sau pot începe un nou regim de fitness în complexul sportiv cu dotări complete.

Complexul pune la dispoziție 6 restaurante și 6 baruri, care oferă preparate culinare delicioase, alături de preparate la grătar realizate pe loc și preparate culinare internaționale speciale, cocktailuri, smoothie din fructe proaspete și vinuri rafinate, într-un cadru unde oaspeții vor simți că au evadat în Paradis.

Centrul de scufundări de 5 stele oferă ședințe de scufundări educaționale, recreative, cu nitrox, precum şi cursuri pentru începători şi scafandri avansați. Centrul de sporturi nautice, cu echipament și servicii de ultimă generație, organizează nenumărate sporturi nautice și excursii

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Casino
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Oferta de sejur la Reethi Faru Resort 5*

Recomanda acest hotel:  


 Reethi Faru Resort

 Reethi Faru Resort
 Reethi Faru Resort
 Reethi Faru Resort
 Reethi Faru Resort

Date de contact
Reethi Faru Resort 5* Raa Atoll
Adresa: Filaidhoo, 05140 Meedhoo, Maldive