Salina Wharf 4* Qawra | Cazare la Salina Wharf 4* Qawra

Salina Wharf 4*, Qawra

Salina Wharf 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Salina Wharf 4*
Unitatea de cazare Club Salina Wharf, situată în centrul oraşului Qawra, la o plimbare de 5 minute de plaja stâncoasă, oferă o serie de piscine interioare şi în aer liber. Aceasta pune la dispoziţie o sală mare de jocuri şi un teren de joacă pentru copii.

Apartamentele, spaţioase şi confortabile, au aer condiţionat şi un lounge cu TV prin cablu. Fiecare include o bucătărie, cu un cuptor cu microunde şi un fierbător de apă, precum şi o baie cu uscător de păr. Multe dintre acestea sunt prevăzute cu un balcon. Unele au vedere la Marea Mediterană, iar altele la piscină sau la oraş.

Dimineaţa se serveşte un mic dejun în stil continental sau un mic dejun englezesc complet, iar Restaurantul The Owl and the Pussy Cat este deschis la prânz şi la cină. În plus, unitatea de cazare Club Salina Wharf oferă o grădină cu grătar.

De asemenea, Salina Wharf organizează programe de divertisment live. Cele mai apropiate plaje de nisip de pe ţărmul Mării Mediterane se află la 15 minute cu mașina.

Proprietatea se găseşte la 5 minute de mers pe jos de staţia de autobuz Bugibba, deservită de autobuze către nordul sau sudul Maltei. Aceasta este situată la o plimbare 5 minute de Turnul Qawra, construit de cavalerii din Malta.

Recomanda acest hotel:  


 Salina Wharf

 Salina Wharf
 Salina Wharf
 Salina Wharf