Playa Bejuco 3* Puntarenas | Cazare la Playa Bejuco 3* Puntarenas

Playa Bejuco 3*, Puntarenas

Playa Bejuco 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Playa Bejuco 3*
Hotel Playa Bejuco este o proprietate spațioasă și modernă, situată la doar 75 de metri de plaja din Bejuco. Oferă oaspeților gratuit zilnic un mic dejun la carte, precum și Wi-Fi gratuit și o piscină în aer liber.

Toate camerele bine luminate de la această proprietate au podele cu gresie frumoase, TV prin cablu și mini-frigider. De asemenea, se oferă un telefon și o baie privată cu duș și uscător de păr.

Bucătăria internațională și națională este servită la restaurantul proprietății, care este deschis până la ora 22:00, iar oaspeții vor găsi alte opțiuni de luat masa la 10 minute cu mașina.

Hotel Playa Bejuco se află la doar 30 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Jaco, în timp ce Aeroportul Internațional Juan Santamaria din San Jose vecin este la doar 1,5 ore cu mașina de proprietate.

Cuplurile apreciate în mod deosebit în ceea ce privește localizarea. I-au dat scorul 9,1 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Poate fi proprietar este de asemenea cotat pentru cel mai bun raport de calitate / preț în Esterillos Este! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparative cu alte proprietăți din acest oraș.

Facilitati hotel
Internet
Piscina
Restaurant
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Playa Bejuco

 Playa Bejuco
 Playa Bejuco
 Playa Bejuco
 Playa Bejuco

Date de contact
Playa Bejuco 3* Puntarenas
Adresa: 1601, Provincia de Puntarenas, Playa Bejuco, Esterillos, Costa Rica
Telefon: +506 2779 2000