Fiesta Resort 4* Puntarenas | Cazare la Fiesta Resort 4* Puntarenas

Fiesta Resort 4*, Puntarenas

Fiesta Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Fiesta Resort 4*
Această stațiune all inclusive pe malul mării din Puntarenas oferă o mare zonă de plajă cu nisip vulcanic, mai multe piscine în aer liber cu terase la soare și o varietate de baruri și restaurante. Parcul Național Palo Verde se află la doar 10 km.

Camerele cu aer condiționat de la Fiesta Resort All Inclusive Central Pacific - Costa Rica sunt decorate cu culori proaspete și mobilier din lemn închis. Toate camerele au TV prin cablu, lenjerii de pat luxoase și facilități pentru prepararea de ceai și cafea.

Oaspeții pot lucra la sală sau pot juca tenis pe terenul de tenis din incintă. Fiesta Resort All Inclusive Central Pacific - Costa Rica oferă, de asemenea, sporturi nautice nemotorizate, cluburi pentru copii și adolescenți, activități zilnice și divertisment live în fiecare seară.

Spa Heliconia oferă masaje, tratamente corporale, împachetări corporale și tratamente faciale într-o zonă retrasă din fața oceanului, înconjurată de grădini tropicale. Heliconia Spa are 2 bungalouri duble și 2 single tratament și o cadă cu hidromasaj revitalizant.

Fiesta Resort All Inclusive Central Pacific - Biroul de turism din Costa Rica poate ajuta la planificarea excursiilor la numeroase atracții naturale din Costa Rica, inclusiv Insula Tortuga, Parcul Național Monteverde, Vulcanul Arenal și Plaja Manuel Antonio.

Vă puteți bucura de mâncare și băuturi all inclusive la Fiesta Resort All Inclusive Central Pacific - Costa Rica. Mese locale și internaționale sunt disponibile la diferitele baruri și restaurante, care variază de la snack-uri casual la piscină până la restaurante elegante la carte. Restaurantul tip bufet oferă mese tematice nocturne.

Cuplurile apreciate în mod deosebit în ceea ce privește localizarea. I-au dat scorul 8,7 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Fiesta Resort

 Fiesta Resort
 Fiesta Resort
 Fiesta Resort

Date de contact
Fiesta Resort 4* Puntarenas
Adresa: El Roble 23, Provincia de Puntarenas, Chacarita, Costa Rica
Telefon: +506 800-555-5555