Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool 4* Punta Cana | Cazare la Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool 4* Punta Cana

Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool 4*, Punta Cana

Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool 4*
Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool este situat în Punta Cana, Bavaro, plaja Los Corales. Această proprietate se află la 2 minute de mers pe jos de plajă și la 4 minute de mers pe jos de centrul orașului, cu mijloacele de transport în comun. Hotelul are o piscină în aer liber pe tot parcursul anului, cu prosoape și șezlonguri. Unele suite au acces la clubul de plajă de elită cu șezlonguri, umbrele și Wi-Fi gratuit. Alte apartamente au acces la o piscină suplimentară înconjurată de grădină tropicală. Oaspeții se pot bucura de o varietate de opțiuni de luat masa internaționale, împreună cu 12 restaurante, baruri și saloane diferite, atât la hotel, cât și lângă hotel.

Suitele luxoase și spațioase includ internet wireless gratuit și TV prin cablu gratuit. Cutia de siguranță din cameră este, de asemenea, gratuită. Suitele pentru oaspeți oferă paturi confortabile și zone de living separate. Fiecare suită are aer condiționat, precum și un TV cu ecran plat și o zonă de relaxare pentru a vă relaxa după o zi plină. În suită veți găsi o chicinetă complet utilată (frigider, cuptor cu microunde, aparat de cafea, aragaz, tacâmuri și ustensile de gătit). Fiecare suită include o baie privată cu duș și prosoape de baie. Pentru confortul dvs., veți găsi articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Recomanda acest hotel:  


 Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool

 Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool
 Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool
 Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool

Date de contact
Ducassi Suites Beach Club & Spa Rooftop Pool 4* Punta Cana
Adresa: Calle Aruba Hotel Ducassi, Bavaro, 32000 Punta Cana, Republica Dominicană