Casa Tropical Beach Club 3*+ Puerto Plata | Cazare la Casa Tropical Beach Club 3*+ Puerto Plata

Casa Tropical Beach Club 3*+, Puerto Plata

Casa Tropical Beach Club 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Tropical Beach Club 3*+
Face parte din resortul Tropical Clubs si este situat chiar pe plaja centrala a localitatii Cabarete. Sunteti imersi intr-o atmosfera plina de viata imediat ce iesiti din hotel: baruri, restaurante, discoteci si nu in ultimul rand plaja de dimensiuni considerabile si Oceanul Atlantic, meta oricarui practicant de kite sau surf. Hotelul Beach Club Cabarete a fost renovat in totalitate in anul 2000 si dispune de restaurante, baruri, piscina, gradina tropicala, terenuri de sport si multe alte facilitati care vor face ca vacanta dvs. in Republica Dominicana – Cabarete sa fie peste nivelul asteptarilor.
Facilitati:
piscina, jacuzzi, solarium, teren de volei si posibilitatea practicarii multor sporturi de apa – kite boarding, surfing, windsurfing, sau din cele motorizate, precum si alte activitati in apropiere - golf, calarie, mountain biking, hiking, river rafting, programe de divertisment de noapte, spectacole (de cateva ori pe saptamana), muzica live sau disco, spectacole organizate de personalul hotelului,asistenta medicala (24/24 ore), club fitness, Spa, rent a car, motocicleta si mountain bike, centru PADI pentru scuba diving si certificare, seif, casa de schimb valutar, telefon, fax, acces internet, sala conferinte, magazine de souvenir-uri, precum si echipamentele pentru unele sporturi de apa.
Dotare camera:
46 de camere dintre care 28 au vedere la mare. Cladirea are un stil colonial iar vederea de pe balconul oricarei camere este spre gradina tropicala sau spre mare. Camerele duble dispun de doua paturi single sau de un pat dublu. Sunt dotate cu aer conditionat, TV si cablu, minibar, telefon, ventilator de tavan, baie cu toate dotarile, balcon sau terasa.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Piscina
Restaurant
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
Teren De Golf
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Casa Tropical Beach Club

 Casa Tropical Beach Club
 Casa Tropical Beach Club
 Casa Tropical Beach Club