Windmills - Protaras 2* Protaras | Cazare la Windmills - Protaras 2* Protaras

Windmills - Protaras 2*, Protaras

Windmills - Protaras 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Windmills - Protaras 2*
Situat în staţiunea populară Pernera, Windmills Hotel Apartments se află la 5 minute de mers pe jos de plaje decorate cu Blue Flag. Acesta oferă 2 piscine şi un centru de scuba diving, precum şi o varietate de baruri şi restaurante situate la hotel.
Fiecare studio sau apartament are o terasă sau un balcon privat şi oferă o zonă de lounge cu facilităţi de dormit suplimentare. Chicinetele sunt dotate cu un aragaz. Prin intermediul recepţiei aveţi la dispoziţie aer condiţionat, uscătoare de păr şi fiare de călcat.
Micul dejun include preparate calde şi un bufet continental. Prânzul este servit la restaurante de familie, iar gustările sunt disponibile pe tot parcursul zilei la baruri şi în zona de piscină. La hotel veţi găsi un restaurant fast food cu mâncăruri la pachet şi o gelaterie.
Windmills Hotel Apartments are un supermarket şi o spălătorie cu autoservire. Accesul la Wi-Fi este disponibil în zona de bar, iar zona recepţiei oferă calculatoare pe care le puteţi utiliza.
Angajaţii de la recepţia non-stop vor fi bucuroşi să vă ajute cu organizarea excursiilor. Serviciile includ taxiuri, închirieri auto şi transferuri la aeroport. Staţiunea aglomerată Protaras este situată la 15 minute de mers pe jos.

Recomanda acest hotel:  


 Windmills - Protaras

 Windmills - Protaras
 Windmills - Protaras
 Windmills - Protaras
 Windmills - Protaras