Marlita Beach Apartaments 4* Protaras | Cazare la Marlita Beach Apartaments 4* Protaras

Marlita Beach Apartaments 4*, Protaras

Marlita Beach Apartaments 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Marlita Beach Apartaments 4*
Situat chiar pe plaja Marlita, în zona Pernera, Marlita Beach Hotel Apartments are o piscină în aer liber, o terasă la vedere la mare și un restaurant mediteranean. Acesta oferă cazare în sistem self-catering, cu balcon mobilat, la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului Protaras.
 
Studioul și apartamentele decorate modern la Marlita includ chicinetă bine echipată, zonă de relaxare și baie cu cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Un TV prin satelit și un seif sunt disponibile, în timp ce majoritatea unităților oferă vedere laterală sau completă asupra Mării Mediterane.
 
Oaspeții se pot bucura de o masă la restaurantul din incintă. Accesul la facilitățile proprietății surorii, inclusiv un parc acvatic și situat la o scurtă distanță de mers pe jos.
 
Copiii pot înota în siguranță în propria piscină, în timp ce există, de asemenea, un loc de joacă, o sală de jocuri și echipament de joacă în aer liber. Restaurantul pregătește mese speciale pentru copii, iar la cerere pot fi oferite servicii de șezut pentru copii

Recomanda acest hotel:  


 Marlita Beach Apartaments

 Marlita Beach Apartaments
 Marlita Beach Apartaments
 Marlita Beach Apartaments
 Marlita Beach Apartaments