Zada 3* Predeal | Cazare la Zada 3* Predeal

Zada 3*, Predeal

Zada 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Zada 3*
Hotelul Zada, Valea Rasnoavei nr. 69, Predeal Din DN1, urmati drumul spre Paraul Rece si la circa 2km pe partea dreapta a drumului, va asteapta pensiunea Zada. Zona in care este amplasata vila este o zona linistita, lipsita de trafic auto greu si ofera o deschidere catre un peisaj de un pitoresc deosebit.

Spatiile de cazare, sala de mese a restaurantului, sala de conferinte sau de relaxare si jocuri ale complexului sunt amenajate intr-un stil original, ce imbina armonios lemnul cu fierul forjat, decoruri ce amintesc de vremuri de altadata, definind un design elegant, cald, primitor.

Personalul atent selectionat va sta oricand la dispozitie pentru ca dvs. sa va puteti relaxa si bucura de sejur. Camerele spatioase, orientate catre minunata padure, sunt decorate in culori naturale, personalizate si dispun de tot confortul necesar omului modern. Ele sunt dotate la un standard ridicat cu: baie cu dus sau cada, TV color racordat prin satelit internet wireless, balcon, telefon.

Facilitati hotel
Internet
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Zada

 Zada
 Zada
 Zada
 Zada
 Zada
 Zada

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie