Vila Victoria 3* Predeal | Cazare la Vila Victoria 3* Predeal

Vila Victoria 3*, Predeal

Vila Victoria 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Victoria 3*
Vila VICTORIA * * * a fost construita in anul 1995 in statiunea Predeal, zona Cioplea. Vila este situata langa statia meteo din Predeal, pe drumul care duce la hotelul Belvedere (Cioplea) si la clubul Office.

Strada este paralela cu cea pe care se afla hotelul Robinson.
Obiectele sanitare, instalatia de incalzire, gresia, faianta, sursele de iluminat si multe alte materiale au fost aduse direct din Italia. Un livingroom de 40 mp cu canapele, fotolii, televizor si o masa pentru 12 persoane sta la dispozitia turistilor. In curte exista o terasa amenajata, cu mese, scaune, umbrela si barbecue. Puteti organiza team-buildinguri si va puteti relaxa la un gratar!

Mobila este din lemn masiv si de foarte buna calitate. Vila are o curte generoasa, cu terasa, gradina si gratar. In anul 2005 a fost renovata si clasificata la 3 stele. Spatiul de cazare se compune din 4 dormitoare cu pat matrimonial si un apartament la mansarda cu doua paturi matrimoniale, capacitatea de cazare fiind de 12 persoane/ vila.

Toate camerele au baie proprie (cu produse de igiena personala: sapun, pahare, gel de dus, sampon, casac de baie), frigider, TV cablu, radio, masuta cu fotolii, canapele, sifoniere duble, noptiere cu veioze, comoda, terase cu mese si scaune. De asemenea, vila dispune de o bucatarie moderna complet echipata, fiind dotata cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider, filtru de cafea, vase etc.

Recomanda acest hotel:  


 Vila Victoria

 Vila Victoria
 Vila Victoria
 Vila Victoria
 Vila Victoria
 Vila Victoria
 Vila Victoria

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie