Hotel Casa Timis 4* Predeal | Cazare la Hotel Casa Timis 4* Predeal

Hotel Casa Timis 4*, Predeal

Hotel Casa Timis 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Casa Timis 4*
La numai 5 km de PREDEAL si 12 km de BRASOV!!! Pensiunea Casa Timis situata in Timişu de Sus, oraşul Predeal, jud. Braşov, pe D.N.1, respectiv E60 (partea dreapta al sensului de mers pe ruta Braşov - Bucureşti), are ca punct de reper Poşta, respectiv frumoasa biserică de lemn din Timişu de Sus.

Localitatea Timisu de Sus este situata pe valea raului Timis, la o distanta de 5 km fata de Predeal si 12 km fata de Brasov. Halta CFR Timisu de Sus este situată la circa 300 m de amplasamentul pensiunii.

Pensiunea Casa Timis ofera oaspetilor sai un prilej de relaxare, asigurand cazare in spatii ample, generoase, intr-un mediu familial.
Peisajul foarte frumos din zona este caracteristic montan, de pe terasa puteti privi masivul Piatra Mare, in spate fiind masivul Postavarul.

Odata ajunsi la noi, veti vedea ca aspectul exterior se incadreaza cu succes in mediul ambient montan. Si interioarele, avand un aspect general rustic-clasic, va vor crea o stare de confort maxim!

Ca mijloc de transport in comun recomandam din Predeal microbuzul care ruleaza pe aceasta ruta. Alta posibilitate ar fi trenul din ambele directii, care are statie in Timisu de Sus.

Pensiunea Casa Timis detine 6 camere cu pat dublu, respectiv 12 locuri, maxim 16.

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 AM
Ora checkout: 1:00 AM

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


Hotel Casa Timis

Hotel Casa Timis
Hotel Casa Timis
Hotel Casa Timis
Hotel Casa Timis
Hotel Casa Timis
Hotel Casa Timis

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie