Mont Blanc 3* Predeal | Cazare la Mont Blanc 3* Predeal

Mont Blanc 3*, Predeal

Mont Blanc 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mont Blanc 3*
Hotel Mont Blanc 3* se află situat în imediata apropiere a centrului staţiunii Predeal, în spatele secţiei de Poliţie şi a Primăriei oraşului. Accesul către hotel se poate face pe Str. Nufărul sau pe Str. Ceahlău.

Hotel Mont Blanc dispune de 36 de locuri de cazare în cele 18 camere situate pe 4 etaje. Acestea sunt împărţite în 17 camere duble şi un apartament.
Camerele duble au în dotare 2 paturi twin alăturate şi o canapea sau un fotoliu extensibil unde se poate caza al 3-lea adult.
Apartamentul este format din dormitor cu 2 paturi alăturate şi living cu canapea extensibilă. Cele două camere sunt despărţite printr-un hol pe care se află baia.
Toate camerele sunt dotate cu balcon, TV, cablu TV, telefon, mini-bar, baie, cabină de duş. Balcoanele oferă o privelişte panoramică spre staţiune şi pârtiile de schi sau către pădurea din spatele hotelului.

Familiile cu copii au la dispoziţie un loc de joacă amenajat în interiorul unităţii. Hotelul Mont Blanc dispune de loc special amenajat pentru depozitarea echipamenului sportiv, 3 garaje şi o parcare exterioară pentru 10 maşini.

Facilitati hotel
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Mont Blanc

 Mont Blanc
 Mont Blanc
 Mont Blanc

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie