Orizont 4* Predeal | Cazare la Orizont 4* Predeal

Orizont 4*, Predeal

Orizont 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Rating hotel
8.8
Total
Bazat pe 1 comentarii
Rating general
Personal:
9.0
Servicii:
7.0
Curatenie:
10.0
Confort:
10.0
Pret:
9.0
Imprejurimi:
8.0
Notele sunt adaugate de catre turistii care au vizitat acest hotel, membri ai site-ului Infoturism.ro
Adauga comentariul tau

Informatii Orizont 4*
Hotelul Orizont este situat in Predeal la 50m de E15 (DN1) - soseaua Brasov - Bucuresti la 800m de gara Predeal si la 140 km de Aeroportul Bucuresti Otopeni. Are legatura spre Cabana Trei Brazi, se afla in apropierea punctelor de acces spre trasee montane (Secui, Timisul de Sus, Timisul de Jos) si este la 1 km de partia de ski (o alta zona de trasee montane: Cabana Susai, Garbova, Clabucet, Piatra Mare). Este situat de asemenea in apropiere de Castelul Peles si de castelul Bran. Privelistea de la altitudinea de 1100 m este magnifica.

Renovat in 2009, hotelul Orizont revine in atentia dumneavoastra cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca. Hotelul va propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un Spa modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama, nu mai putin de 4 baruri cu o arhitectura deosebita si nu in ultimul rand Cigar Club.

Rasfatul total! Toate camerele asigura un confort de 4 stele. Hotelul va pune la dispozitie 139 camere structurate astfel: 18 camere single, 96 camere double standard, 18 camere double executive, 4 apartamente standard si 4 apartamente executive. Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveti nevoie pentru vacanta sau conferinta. Trebuie mentionat biroul special amenajat pentru oamenii de afaceri.

Oferta de sejur la Orizont 4*

Recomanda acest hotel:  


 Orizont

 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont
 Orizont

Date de contact
Orizont 4* Predeal
Adresa: Str. Trei Brazi, Nr. 6
Telefon: 068-455150
Fax: 068-455472