Pensiunea Reisz 3* Praid | Cazare la Pensiunea Reisz 3* Praid

Pensiunea Reisz 3*, Praid

Pensiunea Reisz 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Reisz 3*
Pensiunea Reisz se afla in apropierea centrului localitatii, dar pe o strada laterala linistita, inconjurata de un peisaj spectaculos, la apr. 800 m de Salina Praid si 1000 m de strandul sarat.

Pensiunea Reisz dispune de o capacitate de 13 locuri in 4 camere + 1 apartament, structurate pe 3 nivele: parter, etaj si mansarda. Parterul are acces separat si dispune de 2 camere (1 camera cu 2 locuri + 1 camera cu 3 locuri), fiecare cu baie proprie (grup sanitar si cada), deservite de o kitchineta si un mic living cu masa pentru 6 persoane.

Etajul dispune de asemenea de 2 camere (1 camera cu 2 locuri + 1 camera cu 3 locuri), cu baie proprie fiecare (grup sanitar si dus), dar cu acces separat fiecare, pe scara exterioara. Apartamentul se gaseste la mansarda, tot cu acces separat pe scara exterioara si este compus din 2 camere care comunica intre ele (1 camera cu 2 locuri + 1 camera pt. 1 persoana) si 1 baie proprie cu dus si grup sanitar.

Toate camerele sunt echipate cu cablu TV, incalzirea si apa calda se asigura prin centrala proprie. In fata curtii se asigura parcare pentru 2 – 3 autoturisme. Curtea este amenajata cu foisor spatios, gratar, loc de joaca pentru copii.

Facilitati hotel
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Reisz

 Pensiunea Reisz
 Pensiunea Reisz
 Pensiunea Reisz
 Pensiunea Reisz
 Pensiunea Reisz