Napsugar (Raza Soarelui) 3* Praid | Cazare la Napsugar (Raza Soarelui) 3* Praid

Napsugar (Raza Soarelui) 3*, Praid

Napsugar (Raza Soarelui) 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Napsugar (Raza Soarelui) 3*
Tinerii proprietari ai pensiunii Raza Soarelui vă așteaptă cu drag să le fiți oaspeți, oferindu-vă cazare la doar 100 m de Salina Praid. Într-o pensiune nouă și modernă cu 12 camere, 7 camere pentru 4 persoane, 4 camere pentru 3 persoane și 1 cameră dublă, fiecare cu baie proprie, balcon, TV și CATV. Pensiunea este ideală pentru familii, fiind cea mai bună alegere din Praid, din punct de vedere a poziționării, situată pe o străduță liniștită, în imediata apropiere de Salina Praid.

Pensiunea oferă condiții excelente de cazare și relaxare:
- bucătărie complet utilată (frigider, aragaz, veselă, sală de mese);
- parcare în curtea interioară a pensiunii;
- loc de joacă pentru copii;
- grătar amenajat și loc de servit masă în aer liber;

Recepția camerelor se face după ora 12.00, iar predarea lor până la ora 10.00 a ultimei zile din sejur. Pe parcursul sejurului, curățenia în camere și schimbarea lenjeriei și a prosoapelor se face la cerere.

Localitatea Praid se află situată la poalele Munților Gurghiului, la o altitudine de cca. 500 m, pe DN 13/A la granița dintre județele Mureș și Harghita, la o distanță de 6 km de orașul Sovata, într-un cadru natural de excepție, atât din punct de vedere al formelor de relief, cât și al coloristicii vegetației în orice anotimp al anului. În fiecare an, localitatea crește din punct de vedere turistic, noi pensiuni moderne apar an de an, punctele principale de atracție fiind: Salina Praid, băi sărate - ștrandul Praid, Canionul Sării (Rezervație Naturală), Lacul Roșu.

Recomanda acest hotel:  


 Napsugar (Raza Soarelui)

 Napsugar (Raza Soarelui)
 Napsugar (Raza Soarelui)
 Napsugar (Raza Soarelui)
 Napsugar (Raza Soarelui)

Date de contact
Napsugar (Raza Soarelui) 3* Praid
Adresa: Str. Tanorok 1149, 537240 Praid, România