Hilton 5* Praga | Cazare la Hilton 5* Praga

Hilton 5*, Praga

Hilton 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hilton 5*
Situat la mică distanță de mers pe jos de principalele atracții turistice din centrul vechi al orașului Praga și de complexul comercial Palladium, Hilton Prague oferă confort și facilități excelente. În toate zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Camerele luminoase și aerisite, concepute astfel încât să asigure o ambianță cât mai confortabilă, sunt locul ideal pentru a vă relaxa sau începe o nouă zi. Camerele Executive oferă check-in/check-out privat și un mic dejun continental gratuit. Oaspeții cazați aici au la dispoziție acces WiFi, ziare internaționale și un TV mare cu plasmă.

Barul premiat Cloud 9 are vedere panoramică, restaurantul CzecHouse servește mâncăruri cehești tradiționale cu accente moderne, iar bistroul-cafenea este deschis nonstop. De asemenea, oaspeții pot beneficia gratuit de un centru de fitness ultramodern, cu terasă la soare, piscină interioară și facilități spa.

Stația de metrou Florenc se află la 150 m și este accesibilă printr-un pasaj comercial. La proprietate există o parcare subterană.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Hilton

 Hilton
 Hilton
 Hilton

Date de contact
Hilton 5* Praga
Adresa: pobrezni 1, 18600 praha 8, czech republic
Telefon: 420-22484-1111
Fax: 420-22481-1929\r
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie