Cosmopolitan 5* Praga | Cazare la Cosmopolitan 5* Praga

Cosmopolitan 5*, Praga

Cosmopolitan 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cosmopolitan 5*
COSMOPOLITAN Hotel Prague se află pe o stradă liniștită din centrul orașului Praga, la 900 de metri de piața Staroměstské náměstí și la 2 minute de mers pe jos de centrul comercial Palladium. Această casă a fost construită în anul 1889 și a fost restaurată, devenind un hotel tip boutique modern și luxos, care îmbină elementele istorice și designul modern.

Toate camerele au WiFi gratuit și un smart TV interactiv, cu acces la internet și ecran foarte mare, compatibil cu dispozitive mobile. Camerele sunt decorate cu elemente Swarovski și au facilități de ceai și cafea, precum și baie privată cu o cadă, halate de baie și papuci. Toți oaspeții beneficiază de acces gratuit la sala de sport și sauna hotelului. În acest hotel este interzis fumatul.

Recepția proprietății este deschisă non-stop. Restaurantul Next Door, condus de renumitul maestru bucătar Zdenek Pohlreich, are pe plafon fresce care datează din 1889. Restaurantul a fost proiectat de arhitectul italian Luciano Belcapo. Acest restaurant elegant în stilul unui bistrou are bucătărie deschisă și servește mâncăruri cehe moderne.

Ceasul astronomic din Praga se află la 900 de metri de Cosmopolitan Hotel Prague, iar Piața Wenceslas este la 1 km. Turnul Pulberăriei și Piața Náměstí Republiky, unde se află Casa Municipală, sunt situate la 250 de metri de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Vaclav Havel din Praga, situat la 12 km, iar stația de metrou Náměstí Republiky se găsește la doar 100 de metri de hotel.

Facilitati hotel
Internet
Restaurant
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Cosmopolitan

 Cosmopolitan
 Cosmopolitan
 Cosmopolitan
 Cosmopolitan
 Cosmopolitan
 Cosmopolitan
 Cosmopolitan
 Cosmopolitan
 Cosmopolitan
 Cosmopolitan

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie