987 Design Hotel Praga 4* Praga | Cazare la 987 Design Hotel Praga 4* Praga

987 Design Hotel Praga 4*, Praga

987 Design Hotel Praga 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii 987 Design Hotel Praga 4*
Situat intre Centrul Vechi al orasului Praga si Piata Wenceslas, 987 Design Hotel Praga este un amestec de stil traditional si modern. Multe obiective turistice sunt situate in zona. Hotelul ofera celor cazati aici, mic dejun in regim de bufet suedez in fiecare dimineata si dispune de un bar si un lounge unde turistii se pot relaxa.

Locatia convenabila a acestui hotel de patru stele este un motiv pentru a alege aceasta unitate de cazare pentru vacanta la Praga. Turstii pot ajunge de la hotel la cele mai importante atractii din Praga pe jos, iar aeroportul este la distanta scurta de mers cu masina. Transportul public este foarte bun in zona, turistii putand astfel sa ajunga de la hotel oriunde doresc in oras.

Cele 80 de camere ale 987 Design Hotel Praga au dotari moderne ce vor fi apreciate de fiecare turist. Printre aceastea se numara accesul la internet, televiziunea prin satelit si televizoare cu ecran plat, mini bar si birou.

La acest hotel din Praga animalele de companie sunt acceptate. Hotelul dispune si de piscina, parcare si sala de masaj, iar camerele de aici sunte pentru nefumatori.

987 Design Hotel Praga are si o sala de forta iar la receptia deschisa 24 de ore pe zi exista personal care vorbeste mai multe limbi straine si care este dispus sa va ajute cu orice problema.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 987 Design Hotel Praga

 987 Design Hotel Praga
 987 Design Hotel Praga
 987 Design Hotel Praga
 987 Design Hotel Praga
 987 Design Hotel Praga
 987 Design Hotel Praga

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie