Cristal Porto 4* Porto | Cazare la Cristal Porto 4* Porto

Cristal Porto 4*, Porto

Cristal Porto 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cristal Porto 4*


Hotel Cristal Porto este un hotel nou, de 4 stele, amplasat într-o locație centrală din Porto. Situat chiar lângă biserica Lapa, hotelul se află la 900 de metri de Bulevardul Aliados. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit.

Camerele moderne variază de la standard la deluxe și suite. Fiecare include aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat și cutie de valori.

O grădină oferă oaspeților liniște, departe de agitația orașului. Aveți la dispoziție un restaurant tip bufet, precum și un bar unde puteți degusta vin de Porto. Micul dejun este servit între orele 07:30 - 10:30.

Recepția deschisă nonstop poate ajuta oaspeții cu închiriere de mașini, depozit de bagaje și opțiuni de transport. Există 2 camere multifuncționale pentru evenimente. Cristal Porto oferă tarife reduse la Holmes Place, situat la o plimbare de 5 minute.

Oaspeții pot lăsa mașina în parcarea accesibilă nonstop. Cristal Porto Hotel este la o plimbare de 5 minute de stația de metrou Faria Guimarães, iar gara São Bento se află la 2 km. Aeroportul internațional Porto este la 14 km.

Recomanda acest hotel:  


 Cristal Porto

 Cristal Porto
 Cristal Porto
 Cristal Porto
 Cristal Porto

Date de contact
Cristal Porto 4* Porto
Adresa: Tv. de Antero de Quental 360, 4000-087 Porto, Portugalia
Telefon: +351 22 016 1000