Vila Zora 3*+ Porec | Cazare la Vila Zora 3*+ Porec

Vila Zora 3*+, Porec

Vila Zora 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Zora 3*+
Casă de piatră ZORA cu două aripi separate, pentru sezonul 2007, complet restaurate, standuri de pe un deal, înconjurat de verdeaţă, la periferia Draguc. Frumoase vederi panoramice.

Accesul aproximativ 20 de metri deasupra murdărie. Open, teren plantat cu copaci. Loungers 2 Duminica, scaune 2 punte, BBQ portabil. Parcare pe proprietate. Terasa cu mobilier. Cozy, corp feriengerechte expuse cu grinzi şi pereţi de piatră. Fliesen-/Holzdielenboden. Satellite TV. Semineu (lemn inclus). Aer conditionat (inclus). Masina de spalat. Electrice Zustellheizung. Notă: A doua parte a unei case este locuita doar temporar.

Impozite local de servicii. Lenjerie de Spălătorie disponibile (schimbă săptămânal). Adu-prosoape. Garantie € 125 Pat suplimentar 35 € pe persoană pe săptămână (cerere).

Pet € 25) pe sejur (notification.
167.241.0 3 camere-apartament, 2 etaje, circa 110 de metri pătraţi. Separate de intrare) la parter (pârtii de schi: living cu semineu, camera de zi, canapele duble, zona de luat masa şi de bucătărie (4 ochiuri, cuptor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, toaster, ceainic, filtru de cafea). Baie cu baie de colt / duze masaj şi WC.)

Din camera de zi, pe scări de lemn la etajul superior (acoperiş de construcţie deschis: dormitor mare cu 3 paturi, deschis pe scari. Exit pentru exterior. dormitor cu pat dublu. Dus / WC.
De ocupare maximă a acestui obiect este de 7 persoane.

Zona de viaţă: Kiln, TV cablu sau prin satelit

Zona de Bucătărie: Maşina de spălat vase

Zona de Baie
- Spalatorie 7 oameni
- Circa 110 de metri
- 3 camere
- 2 dormitoare
- Animale de companie (max. 1)

Zona de viaţă:
- Kiln
- TV cablu sau prin satelit

Zona de Bucătărie: Maşina de spălat vase
Zona de Baie: Spalatorie

Impozite local de servicii. Lenjerie de Spălătorie disponibile (schimbă săptămânal). Adu-prosoape. Garantie € 125. Pat suplimentar 35 € pe persoană pe săptămână (la cerere).

Recomanda acest hotel:  


 Vila Zora

 Vila Zora
 Vila Zora
 Vila Zora
 Vila Zora
 Vila Zora
 Vila Zora