Apartments Lanterna 2* Porec | Cazare la Apartments Lanterna 2* Porec

Apartments Lanterna 2*, Porec

Apartments Lanterna 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apartments Lanterna 2*
Localizare: complexul de apartamente construite în stil arhitectural mediteranean se află la 13 km nord de Porec, pe peninsula Lanterna, la 100-300 m de malul mării.
Cazare: în 756 apartamente pt. 3, 4 si 6 persoane.
Apartament pentru 3 persoane tip A 31 m²: (parţial renovate) colţ de bucătărie utilată, living cu canapea pentru o persoană, dormitor cu 2 paturi, balcon, grup sanitar propriu.
Apartament pentru 4 persoane tip A 43 m²: (parţial renovate) colţ de bucătărie utilată, living cu 2 paturi, dormitor cu 2 paturi, balcon, grup sanitar propriu.
Apartament pentru 6 persoane tip A 63 m²: (parţial renovate) la parter colţ de bucătărie utilată, living cu 2 paturi, terasă, 1 grup sanitar. La etaj 2 dormitoare cu 2 paturi, balcon, 1 grup sanitar.
Servicii, sport şi agrement: centru de cumpărături, supermarket, restaurante, poştă, cabinet medical, închirieri de motociclete, agenţie de voiaj, schimb valutar, coafor, centru de distracţii ,,Zodiac,, bar de noapte, discotecă, parcare, minigolf, tenis de masă, centrul sportiv Valeta cu terenuri de tenis, fotbal, handbal, baschet, echitaţie, windsurf, scufundări, hidrobiciclete, caiac canoe, bărci cu motor, bărci cu pânze, schi nautic, jetschi, banană.
Plaja: stâncoasă, parţial betonată.

Oferta de sejur la Apartments Lanterna 2*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Apartments Lanterna

 Apartments Lanterna
 Apartments Lanterna
 Apartments Lanterna
 Apartments Lanterna
 Apartments Lanterna

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie