Vila Retezat 1* Poiana Tapului | Cazare la Vila Retezat 1* Poiana Tapului

Vila Retezat 1*, Poiana Tapului

Vila Retezat 1*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Retezat 1*
Vila Retezat face parte din cladirile de patrimoniu din Sinaia, avand arhitectura si elementele tipice inceputului secolului trecut ; vitralii,tavane din lemn sculptat si pictat,scari de lemn etc. Vila a fost proiectata de catre arhitectul ceh Carl Liman, bun prieten al regelui Carol, pt.carea proiectat Pelisorul. Ambele cladiri au fost date in folosinta in anul 1903.

Vila Retezat este situata in Sinaia, str. M. Kogalnceanu nr. 68. Este inconjurata de spatii verzi si ofera o panorama mirifica asupra Muntilor Bucegi. Este la o distanta de 10-15 minute de mers pe jos de centru si 5 minute de telecabina.

Structura Pensiunii: Vila dispune de 8 camere duble prevazute cu T.V sis cablu Tv si HBO. Dintre acestea:
- 5 camare au grup sanitar cu intrare din camera si celelalte 3 au grup sanitar, langa camera; aceste camere sunt prevazute cu halate de baie.
- 1 garsoniera - un dormitor f. mare cu pat kingsize, T.V., un hol si o baie ultra moderna cu cabina de dus cu hydromasaj.
- 2 apartamente - un dormitor f. mare cu T.V.,un living mare cu canapea extensibila, fotolii si T.V., o camera de baie f. mare cu cada pt. doua persoane cu hydromasaj.

Garsoniera si apartamentele sunt noi si foarte luxoase, vara au la dispozitie o terasa foarte mare. La parterul vilei se afla receptia, barul , un living , restaurantul cu o capacitate de 40 de persoane, sala de conferinte si o terasa.

Vila Retezat ofera oaspetilor parcare proprie, curte cu gratar, internet gratuit, dar mai ales, un mediu exclusiv, plin de caldura si servicii impecabile. Total locuri de cazare - 26. La cererea clientului, se pot adauga paturi suplimentare.

Recomanda acest hotel:  


 Vila Retezat

 Vila Retezat
 Vila Retezat
 Vila Retezat
 Vila Retezat
 Vila Retezat
 Vila Retezat
 Vila Retezat
 Vila Retezat
 Vila Retezat

Date de contact
Vila Retezat 1* Poiana Tapului
Adresa: str. panduri, nr. 17
Telefon: 044-320942