Vila Elena 4* Poiana Tapului | Cazare la Vila Elena 4* Poiana Tapului

Vila Elena 4*, Poiana Tapului

Vila Elena 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Elena 4*
Dincolo de luxul si conditiile de la interior, atractia principala a acestei vile este data tocmai de locul in care ea este amplasata. Acesta este si motivul pentru care vila a fost inzestrata - in partea dinspre padure, cu o extraordinara gradina de iarna, de unde oaspetii vilei sa poata vedea frumusetea zonei in intreaga ei splendoare.

Gradina de iarna
Gradina de iarna este locul in care oaspetii cazati in vila ELENA isi petrec cea mai mare parte din timp, fie ca discuta, servesc o cafea sau - inconjurati de orhidee, vizioneaza programe TV in conditii de claritate si sonorizare dintre cele mai bune.

Capacitate
Vila are o suprafata totala de cca. 200 m2 si o capacitate de cazare de pana la sase persoane, in trei dormitoare duble - fiecare deservite de baie proprie, doua dintre dormitoare fiind situate la etajul I, iar cel de-al treilea, la mansarda.

Personalitate
Mobilierul din lemn masiv, materialele naturale folosite pentru decoratiunile interioare si diversitatea acestora, confera intregii vile personalitate, dar si o atmosfera calda si primitoare.

Facilitati
La parter, oaspetii vilei ELENA mai beneficiaza de o bucatarie moderna, dotata si accesorizata complet, de o sufragerie spatioasa si un birou functional.

IMPORTANT:
Chiar daca vila ofera oaspetilor sai toate conditiile pentru pregatirea si servirea meselor, acestia pot beneficia oricand si de serviciile restaurantului cu circuit inchis al hotelului, situat in vila IRIS.

Comenzile pot fi lansate catre restaurant, iar masa va fi servita direct in vila ELENA sau pe una din terasele sale in aer liber.

Recomanda acest hotel:  


 Vila Elena

 Vila Elena
 Vila Elena
 Vila Elena
 Vila Elena
 Vila Elena