Rina Tirol 3* Poiana Brasov | Cazare la Rina Tirol 3* Poiana Brasov

Rina Tirol 3*, Poiana Brasov

Rina Tirol 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rina Tirol 3*
Eleganta, modernitate si confort sunt 3 cuvinte care definesc perfect Hotelul Rina Tirol. Dupa cum spune si numele hotelului, o singura privire va duce cu gandul la minunatul orasel din Austria. Situat in centrul Poienii Brasov, Rina Tirol este un hotel care se face remarcat prin stilul architectural tirolez si accesibilitatea la cele mai importante centre comerciale din Poiana Brasov.

Rina Tirol este un hotel care vrea să le ofere clientilor sai zile de neuitat fie ca e vorba de vacanta, fie ca va aflati in Poiana Brasov cu afaceri.

Camerele sunt un adevarat refugiu pentru relaxare. Privelistea, lumina calda emanata de aprinderea semineului transforma hotelul intr-o oaza de relaxare. Cele 55 de camere (4 camere single, 39 camere duble, 1 dubla deluxe, 4 camere matrimoniale, 4 garsoniere, 2 apartamente president, 1 apartament royal) sunt dotate cu mobilier confortabil si original ca design, televizor, telefon, minibar.

Pentru ca Hotelul Rina Tirol este un hotel care se respecta pe sine, are grija ca oaspetii prezenti sa simta acelasi respect. De aceea, restaurantul este astfel conceput incat sa ofere ambianta de care aveti nevoie pentru a servi masa in orice moment al zilei, in timp ce va bucurati de o panorama extraordinara a Masivului Postavarul. Puteti savura mancaruri romanesti alaturi de cele din bucataria internationala, pregatite atent de Maestrul Bucatar.

Intalnirea dumneavoastra de afaceri se poate desfasura in: Sala Viena – 120 persoane si Sala Burg – 20 persoane. Bineinteles, aparatura tehnica vi se va pune la dispozitie pentru ca seminarul dumneavoastra sa fie un succes.
Hotelul Rina Tirol este o urma austriacăa in centrul Poianei Brasov.

Recomanda acest hotel:  


 Rina Tirol

 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol
 Rina Tirol

Date de contact
Rina Tirol 3* Poiana Brasov
Adresa: Poiana lui Stechil/Poiana Brasov Cod Postal: 500001
Telefon: 0268/262460
Fax: 0268/262439