Ruia 3* Poiana Brasov | Cazare la Ruia 3* Poiana Brasov

Ruia 3*, Poiana Brasov

Ruia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ruia 3*
Localizare: Situat in cea mai populara statiune montana din Romania, intr-o zona cu multe liniste si totodata aproape de partiile de schi si de principalele mijloace de transport pe cablu, hotelul iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor.

Cazare: Hotelul dispune de 20 de camere duble, 10 apartamente Junior Suite si 2 apartamente President Suite, acestea fiind dotate cu telefon, televizor, acces internet, baie cu cada sau dus, minibar.

Facilitati: Complexul Ruia beneficiaza de un restaurant de 90 de locuri, cu un salon spaniol si o terasa cu barbeque, o sala de conferinta moderna (cu o capacitate de 45 de locuri, avand in dotare: retro-proiector, video-proiector, flip chart, white board, internet, TV/video), loc de joaca pentru copii, sauna, salon de masaj, sala de fitness, precum si posibilitatea organizarii unui foc de tabara in gradina hotelului.

Domeniul de schi este deservit de 7 teleschiuri, 3 telecabine, dintre care una este o instalatie moderna cu o capacitate de 3000 persoane/ora, instalatie de nocturna si tunuri de zapada pe partia Bradul. Cu siguranta toate aceste atribute te fac sa-ti doresti sa te simti bine si sa te intorci cat mai repede aici.

Facilitati hotel
Centru SPA
Jacuzzi
Sauna

Recomanda acest hotel:  


 Ruia

 Ruia
 Ruia
 Ruia
 Ruia
 Ruia
 Ruia
 Ruia
 Ruia
 Ruia
 Ruia
 Ruia
 Ruia