Rina Vista 3* Poiana Brasov | Cazare la Rina Vista 3* Poiana Brasov

Rina Vista 3*, Poiana Brasov

Rina Vista 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rina Vista 3*
Hotel Rina Vista este situat in centrul Poienii Brasov, una dintre cele mai importante statiuni montane din Romania. Hotelul se afla in mijlocul naturii la o altitudine de 1030 m, oferind o priveliste minunata asupra Masivului Postavarul.

Camerele moderne sunt dotate cu baie (dus sau cada), televizor, telefon, minibar, balcon. Camerele sunt distribuite astfel: 88 de camere Twin, 17 camere Matrimoniale si 1 Suita, structurate pe 6 nivele intr-un stil modern. Fiecare camera este dotata cu: baie, TV, minibar, telefon, balcon.

Restaurantul Bavaria, cu o capacitate de 250 de locuri, se ridica la standardele impuse de cele 3*** stele pe care le detine Hotelul Rina Vista. Puteti savura preparate gustoase din bucataria romaneasca si internationala, pregatite cu pricepere de Maestrul Bucatar. Restaurantul Bavaria poate fi alegerea cea mai potrivita pentru cinele de afaceri, festivitati sau cine private.

Hotelul este pregatit şi pentru seminarii sau intalniri de afaceri.
Cele 3 sali de conferinta au o capacitate ce variaza intre 150 de locuri şi 25 de locuri. Echipamentul pus la dispozitie si design-ul elegant se vor ridica la nivelul exigentelor dumneavoastra.

Sauna, seif, ascensoare, gradinita pentru copii cu supraveghetoare calificata, Internet Wireless pentru spatiile publice din cadrul hotelului, masaj, inchiriere echipament ski, scoală de ski si transfer la partii, spalatorie, terasa sunt doar cateva dintre facilitatile pe care hotelul nostru le poate oferi.

Va invitam sa faceti drumetii pe munte sau sa practicati calaria in centrul de echitatie. Cei ce vor o doza in plus de adenalina pot zbura cu parapanta sau planorul. Dacă vreti sa schiati, dar nu ati avut curaj sau timp sa învatati acum este momentul. La Hotel Rina Vista un instructor de schi va va invata tot ce trebuie sa stiti pentru a deveni un bun schior. Partiile de schi sunt accesibile cu Telecabina mare, Telecabina mica sau Telegondola.

Poiana Brasov are partii de schi care se ridica la standarde europene.
Printre punctele turistice de mare interes se afla Castelul Bran, Casa lui Dracula asa cum este cunoscut si Castelul Peles.

Nu prea departe de hotel, pe directia Brasov, se afla Bastionul Postavarilor ce a fost construit intre anii 1450-1455 pe 4 nivele.

Este una dintre constructiile care s-au pastrat foarte bine fiind si renovat în anul 2005. Un alt punct turistic foarte vizitat este Cetatea Brasov.

Aceasta a fost construita in anul 1395 la indemnul regelui Sigismund de Luxemburg.

Astazi, ruinele cetatii adapostesc un restaurant cu specific romanesc.
Calitatea serviciilor, nivelul ridicat de confort si locatia sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa reveniti la Hotel Rina Vista.

Facilitati hotel
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon

Recomanda acest hotel:  


 Rina Vista

 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista
 Rina Vista

Date de contact
Rina Vista 3* Poiana Brasov
Adresa: Valea Sticlariei/Poiana Braşov Cod Postal: 500001
Telefon: 0268/262111
Fax: 0268/262176