Casa Marina 3* Poiana Brasov | Cazare la Casa Marina 3* Poiana Brasov

Casa Marina 3*, Poiana Brasov

Casa Marina 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Marina 3*
Localizare: Pensiunea Casa Marina este situata la aproximativ 10 minute distanta de teleschi si telecabina, în cea mai populara statiune de schi din România, Poiana Brasov.

Structura de cazare: Apartament 1 (2 dormitoare, 4/8 persoane). Apartamentul poate gazdui 4/8 persoane. Dispune de 2 dormitoare duble si o sufragerie spatioasa cu o canapea extensibila dubla si doua fotolii extensibile. De asemenea apartamentul dispune de baie cu dus/cada si toaleta avand in plus o toaleta separata. Bucataria este complet echipata cu aragaz si frigider/congelator. Apartamentul are inclus serviciul de televiziune prin cablu.

Apartament 2 (2 dormitoare, 4/6 persoane). Acest apartament cu doua camere poate gazdui 4/6 persoane. Are 2 dormitoare duble si o sufragerie spatioasa cu o canapea extensibila pentru doua persoane. Dispune de baie cu toaleta si dus si de o toaleta separata. Bucataria este complet echipata cu aragaz si frigider/congelator. Apartamentul are inclus serviciul de televiziune prin cablu.

Apartament 3 (2 dormitoare, 4/6 persoane). Acest apartament cu doua camere poate gazdui 4/6 persoane. Are 2 dormitoare duble, o sufragerie spatioasa si baie cu dus si toaleta. Bucataria este complet echipata cu aragaz si frigider/congelator. Apartamentul dispune de serviciul de televiziune prin cablu.

Camera Dubla (2 persoane). Acesta camera poate gazdui 2 persoane. Contine o camera spatioasa cu un pat dublu si living. Baia dispune de dus, cada de baie si toaleta. Bucataria este complet echipata cu aragaz si frigider/congelator. Camera include si serviciul de televiziune prin cablu.

Apartamentele sunt incalzite cu centrala termica, acest serviciu fiind inclus in pretul camerei. Apartamentul 1 contine o terasa cu zona de gratar si o priveliste deosebita. Apartamentele 2 si 3 au balcoane proprii amandoua cu privelisti uluitoare.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Casa Marina

 Casa Marina
 Casa Marina
 Casa Marina
 Casa Marina
 Casa Marina
 Casa Marina

Date de contact
Casa Marina 3* Poiana Brasov
Adresa: str.Valea Cheii, nr. 26, Poiana Brasov