Monterai Resort 3* Poiana Brasov | Cazare la Monterai Resort 3* Poiana Brasov

Monterai Resort 3*, Poiana Brasov

Monterai Resort 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Monterai Resort 3*
Complexul turistic Monterai este situat intr-o zona linistita la 12 km de Brasov, in drumul spre renumita statiune montana Poiana Brasov, mai exact in Poiana Mica, sau Poiana Soarelui, int-un spatiu deschis, larg, cu o priveliste deosebita, cu specific montan. Florile sunt elementele cheie ce dau unicitate complexului. Florile de munte au o perioada de inflorire relative scurta, insa privelistea minunata pe care o ofera in acest peisaj predominant de brazi este una extraordinara.

In interiorul Complexului, clientul va fi incantat de faptul ca Monterai reda in primul rand atmosfera unica a stilului clasic. Aceasta se regaseste in decorul din interiorul vilelor asezate in semicerc. Fiecare vila are un anumit character, determinat de ambianta fiecarui apartament sau camera.

Facilitati complex: seif, restaurant, Pat special pentru copii mici, Gradina, Terasa, Locuri amenajate pentru nefumatori, Locuri amenajate pentru fumatori, Televiziune prin cablu, Dus, Bucatarie internationala, Scaune speciale pentru copii mici, Bucatarie vegetariana, Incapere pentru micul dejun, Loc de parcare pentru autobuse, Frigider pentru oaspeti, Meniu la alegere, Loc separat pentru TV, Paturi duble, Camera pentru familie, Deschis tot anul, Balcon, Bar, Grillparty, Loc de parcare pentru autoturisme, Transport bagaje, Trezire la cerere, Loc de depozitare pentru schiuri, Wirelless internet, Sala de conferinta.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Monterai Resort

 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort
 Monterai Resort

Date de contact
Monterai Resort 3* Poiana Brasov
Adresa: Str. Poiana Soarelui, Nr. 2, 500001 Poiana Braşov, România