House Of Dracula 4* Poiana Brasov | Cazare la House Of Dracula 4* Poiana Brasov

House Of Dracula 4*, Poiana Brasov

House Of Dracula 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii House Of Dracula 4*
Hotelul House of Dracula are un design unicat și se află în Poiana Braşov. Are un restaurant cu cramă, un bar şi o zonă spa modernă. Hotelul oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele publice.

Camerele sunt decorate cu elemente medievale, precum ziduri de piatră şi mobilier din lemn masiv. Camerele includ TV prin cablu, minibar şi birou. Băile sunt moderne şi au podea cu gresie, duş, uscător de păr şi papuci.

Restaurantul serveşte o varietate de mâncăruri internaţionale, precum şi preparate tradiţionale româneşti. Regimul de demipensiune poate fi oferit în baza unui voucher.

Centrul spa şi de fitness oferă produse cosmetice de lux şi echipamente moderne. Oaspeţii hotelului pot face rezervări pentru zona spa, care este disponibilă la cerere.

Fiind situat într-o staţiune de schi cu o telegondolă şi 8 teleschiuri, hotelul are microbuze care circulă spre baza pârtiilor de schi şi la telecabinele spre vârfurile Cristianu Mare sau Postăvaru, care sunt disponibile la cerere şi la un cost suplimentar. Hotelul oferă şi servicii de închirieri auto. Hotelul House of Dracula este la 12 km de Braşov.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 House Of Dracula

 House Of Dracula
 House Of Dracula
 House Of Dracula

Date de contact
House Of Dracula 4* Poiana Brasov
Adresa: Poiana lui Stechil, Nr. 22, 500001 Poiana Braşov, România
Telefon: 0372 689 800