Centrul De Echitatie Poiana Brasov 3* Poiana Brasov | Cazare la Centrul De Echitatie Poiana Brasov 3* Poiana Brasov

Centrul De Echitatie Poiana Brasov 3*, Poiana Brasov

Centrul De Echitatie Poiana Brasov 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Centrul De Echitatie Poiana Brasov 3*
Centrul de echitație Poiana Brașov se află într-o zonă liniștită din Poiana Brașov, la 1 km de pârtiile de schi, și oferă suite și cabane cu vedere la munte.

Casele de vacanță și suitele au balcon, cameră de zi și TV prin cablu. Acestea includ o zonă de luat masa, cuptor cu microunde și frigider. Unele oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.

Oaspeții pot savura micul dejun în fiecare dimineață, la cerere, și se pot bucura de băuturi la bar. Proprietatea oferă facilități de grătar gratuite, terasă și un serviciu de închiriere de biciclete. La aproximativ 900 de metri este un restaurant și un magazin alimentar.

La proprietate sunt disponibile cursuri de echitație, la un cost suplimentar. De asemenea, în timpul iernii, oaspeții pot asista la diverse obiceiuri tradiționale locale. Copiii se pot bucura de împrejurimi, iar când pantele proprietății sunt acoperite de zăpadă, se organizează plimbări cu sania.

Proprietatea este la 12 km de Brașov și la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de Gara Brașov. Proprietatea oferă locuri de parcare gratuite, iar la 400 de metri este o stație de autobuz.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:  


 Centrul De Echitatie Poiana Brasov

 Centrul De Echitatie Poiana Brasov
 Centrul De Echitatie Poiana Brasov
 Centrul De Echitatie Poiana Brasov

Date de contact
Centrul De Echitatie Poiana Brasov 3* Poiana Brasov
Adresa: Strada Mioritei, 500001 Poiana Braşov, România
Telefon: 0728 026 952