LIVE AQUA BOUTIQUE RESORT PLAYA DEL CARMEN 5* Playa Del Carmen | Cazare la LIVE AQUA BOUTIQUE RESORT PLAYA DEL CARMEN 5* Playa Del Carmen

LIVE AQUA BOUTIQUE RESORT PLAYA DEL CARMEN 5*, Playa Del Carmen

LIVE AQUA BOUTIQUE RESORT PLAYA DEL CARMEN 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii LIVE AQUA BOUTIQUE RESORT PLAYA DEL CARMEN 5*
Cu un stil lux, acest hotel de patru stele este situat în Playa del Carmen. Mai multe tipuri de dotări sunt disponibile, cu precădere na.Acest hotel este situat în Playa del Carmen în partea de nord-est a orașului, Oferă vedere la Marea Caraibelor, iar plaja este la doar 450 de metri distanță.

Cu o conexiune gratuită de internet prin Wi-Fi, fiecare cameră modernă este complet aer condiționat și include un TV cu ecran plat, minibar și iPod docking station. De asemenea, acestea includ un balcon privat și o baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Unul dintre restaurantele El Mural oferă mâncăruri internaționale a la carté. Acesta este disponibil pentru micul dejun, prânz și cină, în timp ce barul oferă cocktail-uri speciale. Proprietatea are, de asemenea, un centru de fitness și o piscină pe acoperiș, cu o vedere uimitoare de a vă bucura. Tarifele All inclusive oferă prețuri speciale la Kool Beach Club și Mamitas Beach Club.

Recomanda acest hotel:  


 LIVE AQUA BOUTIQUE RESORT PLAYA DEL CARMEN

 LIVE AQUA BOUTIQUE RESORT PLAYA DEL CARMEN
 LIVE AQUA BOUTIQUE RESORT PLAYA DEL CARMEN
 LIVE AQUA BOUTIQUE RESORT PLAYA DEL CARMEN