Star 3* Pitesti | Cazare la Star 3* Pitesti

Star 3*, Pitesti

Star 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Star 3*
Hotel Star 3* Piteşti este situat pe malul râului Argeş, la numai 6 km de orasul Pitesti, într-un decor liniştit şi inconjurat de vegeratie, fiind o alegere ideală pentru cei care caută puţină destindere în aer liber.
Cazare: 21 de camere, totalizând 50 de locuri de cazare, 13 dintre camere având vedere spre lac. Toate camerele sunt dotate cu internet Wi-Fi gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces internaţional, cutie de valori, minibar, balcon sau terasă, canapea extensibila în living.
Restaurant: este situat la parterul hotelului, având o capacitate de 40 de locuri şi o terasă în aer liber amenajată în stil rustic pentru un numar de 100 de persoane.
Salonul Plaza 4*, vă invită să vă petreceţi cele mai importante evenimente. Într-un spaţiu generos, se poate organiza orice tip de eveniment: nunţi, botezuri, petreceri private, workshop-uri etc, cu participarea unui număr de la 200 până la 800 de persoane.
Facilitati hotel: Piscina exterioara, 2 săli de conferinţă modulare, parcare exterioara gratuita.
Star Arena Bascov ce pune la dispoziţie 6 terenuri de tenis, din care 4 terenuri exterioare dotate cu nocturnă şi 2 terenuri acoperite (cu incălzire prin centrală), cu posibilitatea de a urma cursuri de iniţiere prin Asociaţia Tenis Club AS.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Star

 Star
 Star
 Star
 Star
 Star
 Star
 Star

Date de contact
Star 3* Pitesti
Adresa: Strada Lunca Nr.110, Bascov Arges, 117045, Romania