Arges 3* Pitesti | Cazare la Arges 3* Pitesti

Arges 3*, Pitesti

Arges 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Arges 3*
Construit în 1962 și fiind primul hotel modern al urbei, Hotel Argeș*** și-a schimbat recent fundamental înfățișarea și calitatea serviciilor, ocupând în momentul de față locul pe care îl merită între unitățile de cazare din oraș, loc datorat continuității activității în turism de-a lungul anilor, precum și poziției ultra-centrale.

Hotelul ofera un excelent raport calitate-preț și servicii ireproșabile, principalul deziderat fiind confortul și satisfacția acestora.

Cele 42 de camere și 3 apartamente sunt echipate la standarde europene cu aer condiționat, internet wireless free, TV cablu/satelit, baie cu uscător de păr, mini-bar și telefon internațional.

Servicii gratuite oferite de către hotel: rezervări bilete avion/tren, apel de trezire, păstrare valori la recepție - seif, printare documente, wireless free, lustruire pantofi, servirea micului dejun în cameră, rezervări la restaurant sau diferite evenimente culturale.
Servicii contra cost: minibar, sală de conferință pentru 30 de locuri, telefonie internă și internațională, room service, facilitare rezervări pentru activități sportive / servicii spa și înfrumusețare în locații din apropierea hotelului.

Restaurantul „Hotel Argeș” oferă clienților meniu internațional á la carte într-o ambianță elegantă și relaxată. Restaurantul dispune de 60 locuri și este locul ideal pentru organizarea petrecerilor private.

Micul dejun inclus în oferta de cazare este servit în regim tip „bufet suedez”.

Sala de conferințe a hotelului are o capacitate de 30 de locuri și este dotată cu videoproiector, flipchart, WI-FI, microfon, climatizare, TV, servicii de secretariat, organizare coffee break.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Arges

 Arges
 Arges
 Arges
 Arges
 Arges
 Arges

Date de contact
Arges 3* Pitesti
Adresa: Piata Muntenia, nr. 3, Pitesti, 110017