Bellavista 3* Pinzolo | Cazare la Bellavista 3* Pinzolo

Bellavista 3*, Pinzolo

Bellavista 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bellavista 3*
Hotelul Bellavista***, este localizat in statiunea Giustino (Val rendena – Campiglio) si va ofera posibilitatea practicarii diferitelor sporturi de iarna, relaxare, restaurant tipic si ospitalitatea tipica zonei.
Localizare : Hotelul Bellavista*** este localizat in Giustino care este un sat de munte, transformat in centru de interes turistic si in Val Rendena – Campiglio. Statiunea Pinzolo este localizat la 800 de metrii de hotel, si ofera o priveliste deosebita asupra intregii vai. Distanta pana la : statia mijloacelor de transport in comun este de 100 de metrii, pana la statiunea Madonna di Campiglio este de15 kilometrii, pana la Bolzano este de 100 de kilometrii, pana la Trento este de 79 de kilometrii, pana la cea mai apropiata gara (Malè) este de 24 de kilometrii, pana la cel mai apropiat aeroport este de 160 de kilometrii.
Facilitati camere : Hotelul Bellavista*** va ofera cazare in 69 de camere, asezate pe 4 etaje si sunt utilate cu baie cu dus, uscator de par, telefon, televizor cu conexiune prin satelit, incalzire centrala, seif si majoritatea dispun de balcon cu priveliste catre statiune.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Parcare
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Bellavista

 Bellavista
 Bellavista
 Bellavista
 Bellavista