Satul Prunilor 3* Pietrosita (jud. Dambovita) | Cazare la Satul Prunilor 3* Pietrosita (jud. Dambovita)

Satul Prunilor 3*, Pietrosita (jud. Dambovita)

Satul Prunilor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Satul Prunilor 3*
Satul Prunilor reuneste sapte vile, fiecare cu o suprafata de 250 mp. Complexul este situat pe o proprietate de 6 hectare la marginea padurii, in comuna Pietrosita, judetul Dambovita.

Rasfatate de soare, vilele au vedere panoramica impresionanta spre trei masive muntoase: Leaota, Bucegi si Baiului. La parter, fiecare vila are o garsoniera cu baie proprie, iar la etaj sunt disponibile cate trei camere, fiecare cu baie proprie: doua duble twin si o dubla matrimoniala. Am adus in camere mirosul padurii, mobila fiind realizata integral din lemn, la fel ca si dusumeaua. In fiecare camera exista televizor si internet wi fi.

Capacitatea complexului este 7 vile, cu un total de 21 de camere si 7 garsonierere. Astfel, putem gazdui 56 de persoane in regim double room, iar la cerere putem suplimenta numarul de paturi. Restaurantul Satul Prunilor are o capacitate 100 de locuri in salonul principal si de 24 de locuri in salonul mic si va asteapta cu meniuri traditionale si retete locale unice.

Satul Prunilor este locul ideal pentru workshop-uri si teambuilding-uri, la fel cum este locul perfect pentru orice vacanta. Suntem gazde perfecte pentru evenimente private – aniversari, nunti si botezuri, petreceri, lansari de produse.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Satul Prunilor

 Satul Prunilor
 Satul Prunilor
 Satul Prunilor
 Satul Prunilor
 Satul Prunilor
 Satul Prunilor
 Satul Prunilor
 Satul Prunilor
 Satul Prunilor
 Satul Prunilor

Date de contact
Satul Prunilor 3* Pietrosita (jud. Dambovita)
Adresa: Comuna Pietrosita, judetul Dambovita