Balad'or 4* Piatra Neamt | Cazare la Balad'or 4* Piatra Neamt

Balad'or 4*, Piatra Neamt

Balad'or 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Balad'or 4*
Amplasata pe malul Lacului Pangarati-Bicaz, intr-o zona foarte linistita, pensiunea Balad’oR reprezinta inceputul turismului de calitate fiind conceputa pentru acea categorie de oameni ale caror nevoi nu se rezuma doar la o simpla cazare, avand toate facilitatile necesare unui sejur perfect atat pentru oameni de afaceri cat si pentru turisti.

Designul interior al pensiunii Balad’oR este unul modern de patru stele iar amenajarea camerelor asigura o atmosfera confortabila de liniste si intimitate.

Fie ca doriti sa petreceti o singura noapte sau un sejur de cateva zile, administratorii pensiunii Balad’oR s-au gandit la starea dumneavoastra de spirit si la cum va influenteaza fiecare detaliu al serviciilor si al designului interior.

De la calitatea materialelor si pana la atenta selectie a ingredientelor culinare, simturile fiecarui turist reprezinta prioritatea intregului personal al pensiunii Balad’oR care s-a gandit la confortul dumneavoastra pregatindu-va servicii personalizate de relaxare.

In imediata apropiere a pensiunii Balad’oR, se pot vizita Masivul Ceahlau, Poiana Teiului, Lacul de acumulare Izvorul Muntelui, Barajul Bicaz, Cheile Bicazului, pozitionarea pensiunii Balad’oR fiind una strategica pentru vizitarea tuturor obiectivelor turistice din zona, fiind langa locul de intalnire a celor patru drumuri ce leaga Moldova de Transilvania.

Servicii de relaxare incluse in tarifele de cazare:
- pescuit sportiv (somn, crap, pastrav, caras, edila)
- leagan in curtea pensiunii
- plimbari in aer liber

Servicii de relaxare contracost:
- excursii organizate
- sauna – capacitate de 2 persoane (50 lei / pornirea)
- Anna SPA

Nota Bene:
Domeniul Balad’oR se intinde pe o suprafata de 3 ha. Credem ca si tu vei aprecia spatiul generos pe care il poti explora. Redescopera farmecul plimbarilor in aer liber !

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Minibar
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Balad'or

 Balad'or
 Balad'or
 Balad'or
 Balad'or

Date de contact
Balad'or 4* Piatra Neamt
Adresa: 617305, DN 15, Pangarati, Neamt pe malul lacului Pangarati-Bicaz, in localitatea cu acelasi nume, pe DN 15 la mijlocul distantei dintre orasele Piatra-Neamt si Bicaz.