The Shore At Kata Thani 5* Phuket | Cazare la The Shore At Kata Thani 5* Phuket

The Shore At Kata Thani 5*, Phuket

The Shore At Kata Thani 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Shore At Kata Thani 5*
Localizare: The Shore At Kata Thani, un complex luxos aflat pe plaja Kata Noi, oferă vederi frumoase la mare, fiind la numai 20 de minute de mers cu maşina de plaja din Patong şi la 50 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Phuket. 
Facilitati camere: Complexul ofera spaţii de cazare de 5* pe malul mării, cu piscine private. Amenajate cu podele elegante din lemn, vilele sunt prevăzute cu aer condiţionat şi uşi din sticlă transparentă care se deschid pe o terasă privată. Toate vilele sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar şi baie cu cadă.
Facilitati hotel: Sunt disponibile transferuri de la/la aeroport la un cost suplimentar. Hotelul are o piscină principală infinită, un centru spa relaxant şi Wi-Fi gratuit. Centrul Spa "Serenity" oferă masaje relaxante, iar biroul de turism vă poate ajuta cu aranjarea de excursii de o zi. Oferind vederi încântătoare către apusul de soare, "The Harbour" serveşte o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională şi un mic dejun american. Puteţi savura cocktailuri şi sucuri proaspete din fructe la "The Lighthouse".
Activitati: Complexul organizează cursuri precum yoga, cules de fructe şi gimnastică acvatică.

Recomanda acest hotel:  


 The Shore At Kata Thani

 The Shore At Kata Thani
 The Shore At Kata Thani
 The Shore At Kata Thani
 The Shore At Kata Thani