Novotel Phuket Resort 4* Phuket | Cazare la Novotel Phuket Resort 4* Phuket

Novotel Phuket Resort 4*, Phuket

Novotel Phuket Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Novotel Phuket Resort 4*
Localizare: Complexul Novotel Phuket este situat de-a lungul golfului Kalim, la 10 minute de mers pe jos de zonele comerciale şi viaţa de noapte din Patong. Este la mai puţin de 2 km de zona populară Soi Bangla şi de centrul comercial Jungceylon.
Facilitati camere: Decorate cu un amestec de design contemporan şi decor tradiţional thailandez, camerele spaţioase sunt prevăzute cu aer condiţionat, balcon privat şi room service disponibil 24 de ore din 24. Toate sunt dotate cu TV cu ecran plat, DVD player şi seif propriu.
Facilitati hotel: Oaspeţii se pot relaxa cu un masaj în centrul spa, pot face exerciţii fizice în centrul de fitness sau se pot distra cu un joc de tenis. De asemenea, hotelul oferă un centru de afaceri şi servicii de spălătorie. "Old Fisherman's" serveşte fructe de mare proaspete gătite în stil mediteranean, în timp ce "Ruen Thong" oferă specialităţi din bucătăria thailandeză. "Coffee House" serveşte preparate internaţionale şi mic dejun. Cele 2 baruri ale hotelului oferă cocktailuri şi muzică live.
Până la 2 copii (cu vârste de până la 15 ani) pot fi cazaţi gratuit, în cazul în care împart camera cu părinţii.

Recomanda acest hotel:  


 Novotel Phuket Resort

 Novotel Phuket Resort
 Novotel Phuket Resort
 Novotel Phuket Resort
 Novotel Phuket Resort